Bijzonder bevalling fotoshoot: Het koesteren van onvervangbare momenten!

Verwachten jullie je (eerste) kindje? Van harte gefeliciteerd! De geboorte van jullie kind is een van de meest onvergetelijke gebeurtenissen in jullie leven. Heb je er al eens aan gedacht om te kiezen voor bevallingsfotografie? We leggen immers alle belangrijke momenten in ons leven vast, dus waarom niet de eerste ontmoeting met je baby? Bevallingsfotografie is tijdloos: nu waardevol voor jullie en later voor jullie kindje. Het zou een eer zijn om dit bijzondere moment voor jullie te documenteren!

Bekijk de video over geboortefotografie!

png arrow - Bijzondere bevalling fotoshoot

Hello baby geboortefotografie

werkwijze van mijn bevalling fotoshoots

Ik begrijp dat je benieuwd bent naar de werkwijze van mijn bevallingsfotografie. Hoe ga ik te werk en wat kun je precies verwachten? Eerst plannen we een koffiedate om elkaar te leren kennen. Voelt dat goed en besluit je om mij als geboortefotograaf te kiezen? Dan ben ik vanaf de 38ste week dag en nacht voor jullie beschikbaar. Op de dag dat de geboorte zich aankondigt, houd je partner mij op de hoogte, zodat ik genoeg tijd heb om op locatie te zijn. 

Het liefste ben ik aanwezig vanaf de actieve fase (4-5 cm ontsluiting) van de bevalling. Vanaf dit moment blijf ik tot 2 uur na de geboorte, ongeacht hoe lang de bevalling duurt. Met mijn bevallingsfotografie leg ik de bevalling op een documentaire manier vast, waardoor je helemaal in het moment kunt zijn. Binnen 24 uur na de geboorte ontvang je een aantal bewerkte foto’s als preview. De gehele reportage lever ik binnen 3 weken na de bevalling persoonlijk bij jullie thuis af. Meer weten over de tarieven en pakketten van mijn bevallingsfotografie? Dat lees je hier!

Een onschatbare (bevalling fotoshoot)

waarde voor later

Wanneer je twijfelt om wel of niet te kiezen voor bevallingsfotografie wil ik je een ding meegeven: het is een onschatbare waarde voor later! Veel vrouwen en partners zitten tijdens de bevalling zo in een bubbel, dat ze niet alles bewust meemaken. Volkomen logisch en begrijpelijk. Hoe bijzonder is het om dan na de bevalling rustig alles te verwerken en terug te halen met pure beelden? Het is namelijk helemaal niet gek dat je achteraf het een en ander moet verwerken of je afvraagt wat er allemaal is gebeurd. ​​Je kunt erop vertrouwen dat ik de meest pure beelden fotografeer tijdens de geboorte van je kindje. 

Settia Tin bevallingsfotograaf

een koffiedate plannen?

Wil je dit unieke moment in je leven laten vastleggen en er altijd met trots en kracht op kunnen terugkijken, dankzij mijn bevalling fotoshoot? Ik zou vereerd zijn om dit voor je te realiseren. Laten we een koffiedate plannen om elkaar beter te leren kennen.

Deze koffiedate is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan bij jullie thuis of via Zoom als jullie dat liever willen. In dit gesprek bespreken we jullie wensen, wat jullie van mij kunnen verwachten en voelen we aan of er de juiste klik is. Na dit gesprek kunnen jullie rustig overleggen, en ik hoor graag of jullie mij willen inschakelen als jullie bevallingsfotograaf. Het zou voor mij een eer zijn om dit bijzondere en pure moment voor jullie vast te leggen.

Meer weten over de mogelijkheden voor bevallingsfotografie? Ontdek ze hier!

bevalling fotoshoot door Settia Tin - Bijzondere bevalling fotoshoot