De eerste reactie op de geboortefoto’s

Bekijk hieronder de eerste reactie op de geboortefoto’s!

Hoe lever ik de foto’s?

Na een geboorte kom ik de reportage persoonlijk bij mijn klanten thuis afleveren. Natuurlijk op een moment dat zij er klaar voor zijn, maar meestal kunnen ze niet wachten om de foto’s te zien! Het voelt voor mij raar om na de bevalling plotseling geen persoonlijk contact meer te hebben, dus ik kom graag nog een keer langs om de volgende 3 redenen;

De baby bewonderen

Het is ontzettend leuk om de kersverse baby in zijn of haar nieuwe huisje te zien en te bewonderen. Ze veranderen zo snel als ik ze vergelijk met de foto’s die ik kom leveren.

Napraten over hun ervaring

Ook is het fijn om met de ouders na te praten over hoe ze de bevalling hebben ervaren en natuurlijk  ook hoe ze mijn aanwezigheid als fotograaf hebben ervaren. Voor de meeste is het vaak namelijk de eerste keer dat ze een fotograaf bij een bevalling hebben, dus ik ben altijd benieuwd of het allemaal verliep volgens hun verwachting. Gelukkig zijn de ervaringen tot nu toe allemaal positief en word ik gewaardeerd om mijn onopvallendheid.

Eerste reactie op de geboortefoto’s

Het verschil tussen de foto’s online versturen en foto’s persoonlijk afleveren, is dat je de eerste reactie niet ziet! En dit gedeelte geeft mij telkens zoveel enthousiasme en erkenning. Vaak wordt er wel een traantje (of meerdere) gelaten bij het zien van de foto’s. Het is zo fijn om te zien hoe dankbaar je klanten zijn. Dat moment wil ik niet missen! En daarom heb ik een video opgenomen om deze eerste bijzondere reactie te delen.

Overweeg je of geboortefotografie iets voor jou is? Boek dan nu een koffiedate in, zodat je zeker bent van je keuze. Bekijk hier mijn beschikbaarheid in de agenda.

Gerelateerde blogs