Geboortefotograaf Rotterdam: ik leg de meest pure momenten voor jou vast!

De geboorte van je kindje is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Denk eens goed na: wat zijn nog meer belangrijke momenten in je leven? Een bruiloft, aanzoek, zwangerschap of jubileum? Daar laten we vaak foto’s van maken. Waarom zou je dit dan niet doen bij de eerste ontmoeting met je kindje? Als geboortefotograaf in Rotterdam leg ik dit bijzondere moment met liefde voor je vast. Waardevol voor nu en vooral voor later!

Hello baby geboortefotografie

omgeving Rotterdam

Ik woon in Den Haag, maar ben eigenlijk net zo vaak in Rotterdam te vinden! Voor de geboortefotografie werk ik in een omgeving van 1 uur rijden vanaf mijn woonplaats. Zo kom ik dus vaak in Rotterdam, Delft, Leiden, Zoetermeer en andere plaatsen in Zuid-Holland. 

Als geboortefotograaf in Rotterdam bezoek ik geregeld het Erasmus MC, Ikazia, Maasstad Ziekenhuis en Franciscus Ziekenhuis om geboortes te fotograferen. Daarnaast heb ik als geboortefotograaf in Rotterdam ook veel thuisgeboortes mogen fotograferen. Rotterdam ligt centraal gelegen en dat is wel zo fijn, dan kan ik namelijk snel bij jullie zijn om de meest pure momenten vast te leggen tijdens de geboorte van je kindje!

Settia tin

wie ben ik als geboortefotograaf?

Nu je weet dat ik actief ben als geboortefotograaf in Rotterdam, ben je wellicht ook benieuwd naar het gezicht achter de camera? Ik vertel graag kort wat meer over mezelf! Ik ben Settia, een 32-jarige geboortefotograaf, afgestudeerd aan de fotografieopleiding op de Willem de Kooning Academie en ik heb een passie voor alle puurheid uit het leven. Wat naar mijn mening het meest pure onderdeel uit het leven is? De geboorte van een kindje! Toen ik de waarde van geboortefotografie ontdekte, wist ik het zeker: dit gun ik iedereen. Ik zorg ervoor dat ik in blend met het moment, ik ben de rust zelve en zet mezelf tijdens de bevalling helemaal op de achtergrond zonder dat ieder detail aan mij voorbij gaat. Ik zorg ervoor dat jij dit moment met prachtige en pure beelden op je eigen manier kunt herbeleven.
geboortefotograaf settia 1 - Geboortefotograaf in Rotterdam: ik leg de meest pure momenten voor jou vast!

Pure beelden

het échte leven

Je kunt erop vertrouwen dat ik de meest pure beelden fotografeer tijdens de geboorte van je kindje. Het is namelijk helemaal niet gek dat je achteraf het een en ander moet verwerken of je afvraagt wat er allemaal is gebeurd. Deze pure en mooie beelden kunnen je daarbij helpen. Als geboortefotograaf in Rotterdam vind ik het belangrijk dat ik niets in scène hoef te zetten. Ik laat mij graag verrassen door de momenten die voorbij komen. Door al het moois wat zich voor de camera ontvouwt: het échte leven en jouw droom die in vervulling gaat. Zowel diepte- als hoogtepunten komen voorbij en ook dat leg ik vast. Puur en eerlijk, net zoals het moment. 

 

Met geboortefotografie leg je op een esthetische manier het gehele geboorteverhaal vast. Vanaf de weeën tot aan de kennismaking met opa en oma: ik leg het voor je vast. Het zorgt ervoor dat de meest bijzondere en pure momenten uit je leven niet vergeten worden. Denk hierbij aan de emotie, de steun van je partner, de kracht van de vrouw, de ontlading, het geluk, met als hoogtepunt; de eerste ontmoeting met je eigen kindje! Deze momenten zijn iedere keer weer onbeschrijfbaar. Met mij als geboortefotograaf in Rotterdam heb je alles op beeld en zal je nooit een klein detail vergeten!

Een koffiedate

plannen?

Wil jij dit bijzondere moment in je leven laten vastleggen en altijd met trots en kracht kunnen terugkijken op de geboorte van je kindje? Ik zou het een eer vinden om dit te mogen realiseren! Een bevalling is een enorm persoonlijk en intiem moment, ik begrijp dus dat je graag wil weten wie ik ben en of er een klik is. Om dit moment niet te verstoren is het ook belangrijk dat ik weet wie jullie zijn en wat jullie verwachtingen zijn. Er moet sprake zijn van wederzijds vertrouwen tussen jullie en mij als geboortefotograaf in Rotterdam. Zullen we een koffiedate plannen om elkaar beter te leren kennen? 

Deze koffiedate is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan bij jullie thuis of via Zoom als jullie dat liever willen. In dit gesprek bespreken we wat jullie wensen zijn, wat jullie van mij kunnen verwachten en voelen we aan of er de juiste klik is. Na dit gesprek kunnen jullie het rustig met elkaar overleggen en dan hoor ik heel graag of jullie mij erbij willen hebben als geboortefotograaf. Ik zou het een eer vinden om dit bijzondere en pure moment voor jullie vast te leggen.

Meer weten over mijn geboortefotografie? Je leest er hier alles over!