Gecontracteerde geboortefotograaf Haga ziekenhuis

Een tijdje terug had ik met de beroepsvereniging van geboortefotografen een rondleiding op de OK van het Haga ziekenhuis/Juliana kinderziekenhuis. Ik ben hier een aantal keer warm ontvangen op de OK, maar vanaf nu hebben we contractueel afspraken gemaakt. Alle ouders die voor dit ziekenhuis kiezen, zijn zeker dat hun (gecontracteerde) geboortefotograaf mee mag bij een geplande keizersnede! 

En ik ben er 1 van! Met 2,5 km is dit voor mij het dichtstbijzijnde ziekenhuis en ben ik hier het vaakst te vinden. Dus verwacht je een keizersnede in het Haga ziekenhuis en wil je dit graag vastgelegd hebben? Neem dan snel contact op voor mijn beschikbaarheid. 

blogkopie1 1024x496 - Gecontracteerde geboortefotograaf Haga ziekenhuis

Gerelateerde blogs