fbpx
skip to Main Content

Zwangerschapsfoto’s van Sevinç & Ibrahim

Lekker weer, prachtige omgeving en een liefdevol stel. Dat zijn de ingrediënten die ik nodig heb bij het maken van zwangerschapsfoto’s.

Zoals ik al eerder zei, zwangerschapsfotografie doe ik op aanvraag. Ik bied het niet standaard aan op de website, omdat ik me vooral wil richten op geboortes. Desniettemin vind ik het zo nu en dan hartstikke leuk en vooral als de liefde er zo van af spat als bij Sevinç & Ibrahim! Tot in de puntjes hebben ze aan de details gedacht. Kijk lekker verder, want het zal niet lang meer duren tot de komst van hun kleine meid wordt vastgelegd door Hello Baby!

Ben jij zelf zwanger of ken je iemand die zwanger is en wil je ook een herinnering van deze mooie periode samen? Neem dan contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Benieuwd naar meer zwangerschapsfoto’s? Klik hier

Back To Top